KAPOK DESIGN AWARD

LANDSCAPE WINED KAPOK 2017 DESIGN AWARD

《Written on the Wall at West Forest Temple》

From the side, a whole range; from the end, a single peak:

Far, near, high, low, no two parts alike.

Why can’t I tell the true shape of Lu-shan?

Because I myself am in the mountain.


This poem is telling us a lively and vivid Lu-shan and suggesting people need to step back to know the big picture. Inspired by this beautiful and highly philosophical description, our LANDSCAPE decided to use small elements which are stone, bark and moss to make something big. By assembling and re-combining, these, a magnificent scenery can appeared, which creates an eye-catching interior or enhance the atmosphere. LANDSCAPE uses the latest tufting technology and offers a more comfortable touch than previous office carpets. Its functional fiber can meet the requires of hotels, clubs, education and other occasions.